Echte Mobiliteitsherstellers

Mensen, mensen, wat wordt het druk op de wegen… Heb jij dat gevoel ook? Of je het nou hebt over de snelwegen, de provinciale wegen of over het verkeer in dorpen en steden: wat een mierenhoop! Gelukkig gaat het in de meeste gevallen allemaal goed.

Maar wat nu als het fout gaat? En dat ‘fout gaat’ moet je gerust ruim zien. Want een pechgeval of lekke band in de stad kan net zoveel oponthoud geven als een ongeluk op de grote weg. Als een auto of truck net even op de verkeerde plek staat, dan stagneert alles.

Zo kort mogelijk stilstaan

“Dan is er maar één oplossing”, zegt Henk Roos van bergingsspecialist en pechhulpbedrijf Autoberging.nl. “Daar moeten wij als bergings- en mobiliteitsspecialisten zo snel mogelijk heen en aan de slag! De autobergers van Nederland kozen als branchevereniging VBM in hun naam voor de toevoeging mobiliteitsspecialisten. Want wij zorgen dat de weggebruiker zo kort mogelijk stilstaat! Dat zijn en haar mobiliteit voorop staat. Het gaat in ons drukke land om doorstroming, zodat de economie op volle toeren kan blijven draaien en files – of oponthoud – zo gering mogelijk zijn.”

Specialisten

De vaderlandse mobiliteitsspecialisten moeten daarvoor wel wat in hun mars hebben. Henk Roos: “Onze bergingsauto’s kent iedereen. Dat is ons gereedschap. Maar onze mensen in hun oranje veiligheidspakken zijn echte specialisten: zij weten van iedere auto hoe ze die het beste en veiligst kunnen bergen. Waarbij ze óók het milieu moeten sparen. Zeker met de vele elektrische auto’s staan we regelmatig voor uitdagingen. Met onze kennis lossen we dat allemaal op.”

Drive

“Mensen merken daar weinig van, het gebeurt gewoon! Dat is onze drive: het vlot en keurig te regelen. Een beetje hulp van weggebruikers daarbij: zorg voor ruimte en respect en blijf rustig. Zo behouden we onze mobiliteit en lossen we samen de files op.”

Volg de komende maanden onze blogs op de site van de bergingsspecialisten.