WIERDEN –  Wolves Mobiliteit opent op 2 februari het nieuwe pand aan de Ypeloschoolweg 27 tussen Wierden en Enter. “De nieuwbouw is een kwaliteitsslag voor ons,” vertelt directrice Ingrid Wolves. “Dit is het zenuwcentrum van Wolves Mobiliteit. Dankzij de indeling van de nieuwe kantoren kunnen we nu efficiënter werken en verloopt de communicatie makkelijker.”

Ter gelegenheid van de opening van het nieuwe pand houdt Wolves open huis op zaterdag 3 februari. Belangstellenden kunnen van 13.00 tot 16.00 uur een kijkje nemen. “Uiteraard om het nieuwe pand te laten zien, maar ook om duidelijk te maken wat er bij ons bedrijf allemaal gaande is,” aldus Ingrid Wolves. “Het personeel is aanwezig om te vertellen over hun werk. Daarnaast zijn er allerlei activiteiten met betrekking tot hulpverlening. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld zien hoe een berging in zijn werk gaat of hoe auto’s op een autotransporter worden geladen.”

Tevens wordt er aandacht besteed aan de samenwerking tussen de hulpdiensten en Wolves: wanneer wordt er een beroep gedaan op de hulpdiensten en wanneer komt Wolves in beeld? De brandweer laat bijvoorbeeld zien hoe mensen uit een auto worden gehaald als dat nodig is. Ook aan de kinderen is gedacht. “Voor hen zijn er diverse activiteiten, zoals een springkussen en het vliegen met drones. Kinderen kunnen ook een kansje wagen bij de wedstrijd wortelpak hangen. Het gaat er dan om wie het langste aan een oranje overall van Wolves kan blijven hangen. Maar hier mogen volwassenen ook aan meedoen, dus dat is eigenlijk voor iedereen.”

Het bedrijf wil bij het open huis graag laten zien dat Wolves meer is dan alleen berging. “Wij hebben bijvoorbeeld ook vervangend vervoer voor klanten in meerdere landen. Dit zullen wij op een kaart laten zien,” zegt Wolves. Er wordt verwacht dat mensen graag een kijkje komen nemen bij het open huis. “Mensen kunnen zien hoe een berging in zijn werk gaat, waar normaal de gelegenheid niet voor is, maar komende zaterdag wel.”

Het bedrijf heeft meerdere vestigingen in onder meer Wierden, Zwolle en Apeldoorn. Kijk voor meer informatie op de website.