Als gevolg van het afnemende aantal bergingen op de weg, de veranderende regelgeving en de daarmee gepaard gaande investeringen heeft de directie van Autoberging De Haan BV besloten om voor haar berging- en pechhulpactiviteiten aansluiting te zoeken bij een gerenommeerd en dynamisch bedrijf. Dit is Vreugdenhil Berging BV met vestigingen te Den Hoorn ZH, Leiden en Rotterdam.

De directie van De Haan Autoberging BV heeft de afgelopen tijd de mogelijkheden onderzocht om een toekomstbestendig business model voor haar bergingsactiviteiten te vinden, dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat de aandelen per 1 april 2018 overgedragen worden aan Vreugdenhil Berging BV. Autoberging De Haan heeft het volste vertrouwen in Vreugdenhil en dat de medewerkers daar goed terecht komen.

De Haan Autotransport, ABS Autoherstel De Haan en Fleetport zijn zeer gezonde bedrijven waar Pieter Jongenotter en Peter de Haan door afscheid te nemen van het bergingsbedrijf hun volle aandacht op kunnen vestigen. Autoberging De Haan staat in de markt bekend als een zeer goede partij en levert een goede dienstverlening.

Vreugdenhil is overtuigd dat zij haar nieuwe collega`s een mooie baan als bergingsspecialist kunnen bieden met toekomstperspectief en ruimte voor ontwikkeling.