Van Eijck Groep BV te Gilze, neemt met ingang van 1 oktober 2018 deel in Wielsma Internationale Autoservice BV te Apeldoorn.

Wielsma Internationale Autoservice BV is in 1964 opgericht door Dhr. Wielsma Sr. en voorgezet door de gebroeders Wytze en Hans Peter Wielsma. Wielsma is uitgegroeid tot een internationaal opererend bergingsbedrijf, gespecialiseerd op vrachtwagens en autobussen. In heel Europa worden bergingen van met name Nederlandse vrachtwagens en  autobussen gecoördineerd en gerepatrieerd. De opdrachtgevers van Wielsma zijn verzekeraars, busmaatschappijen, internationale transportbedrijven en fleetowners.

Over Van Eijck Groep BV

Van Eijck Groep BV is eveneens in 1969 opgericht door Dhr. J. van Eijck Sr. en voortgezet door Max van Eijck.

De activiteiten van Van Eijck bestaan uit onder meer bergings- en pechhulpactiviteiten binnen Nederland voor zowel personen- als vrachtwagens. Ook op internationale bergings- en repatriëringsactiviteiten is Van Eijck een begrip. Om de service aan de gestrande automobilist in binnen en buitenland te vergroten werkt van Eijck Groep BV intensief samen met Rentrunner BV, een vervangend vervoer organisatie welke in binnen- en buitenland vervangend vervoer verzorgt.

Wielsma Internationale Autoservice BV/van Eijck Groep BV

De (internationale) zware bergings- en repatriëringsactiviteiten van Wielsma Internationale Autoservice BV worden voortgezet vanuit de passie voor bergingsactiveiten welke Wielsma 54 jaar ten toon heeft gespreid. Door de deelname van de Van Eijck Groep BV in Wielsma Internationale Autoservice BV zal de positie van beide organisaties op het gebied van zware Internationale  bergings en repatriëringswerkzaamheden worden verstrekt.