Iliohan Autoberging, onderdeel van Beertenhuis, is blij te kunnen melden dat zij per 1 februari 2021 het werkgebied ten aanzien van de pechhulp, berging en het transport hebben uitbreid! Deze activiteiten hebben zij overgenomen van ABS Boekhorst Lichtenvoorde. Voor Iliohan is deze uitbreiding een mooie toevoeging, waardoor zij nu een nog groter deel van de Achterhoek kunnen bereiken voor vele opdrachtgevers op het gebied van pechhulp, berging en transport. Zo kunnen ze personeel en materieel efficiƫnter inzetten en meer gebruik maken van combinatieritten. Het hoofddepot voor opslag van afgesleepte of inbeslaggenomen voertuigen blijft bij Iliohan Bergingsbedrijf aan de Bosberg 5 in Borculo. Om aanrijtijden te verkorten maken we op piekmomenten gebruik van een standplaats in Groenlo/Lichtenvoorde.

Uiteraard zorgt Iliohan Bergingsbedrijf ervoor dat ze de hoge kwaliteit en service door deze overgang continueren. Dat doen ze met vakkundige en gemotiveerde medewerkers die 24/7 klaarstaan!

Iliohan bedankt Thijs Bochane en Martijn Boekhorst van ABS Boekhorst die deze overname mogelijk hebben gemaakt. En natuurlijk bedanken zij ook alle opdrachtgevers die het vertrouwen hebben in hun kunnen.

Het team van Iliohan Bergingsbedrijf (onderdeel van Beertenhuis) kijkt uit naar een succesvolle en prettige samenwerking!.

Ondanks dat het voor u als bestuurder op dat moment waarschijnlijk pech is, zien wij u graag onderweg!

Per 01-02-2021 wordt Iliohan tevens lid van de VBM.