Vrijdag 10 juni hebben de VVD Tweede Kamerleden Daniël Koerhuis en Mark Strolenberg werkbezoek afgelegd bij VBM lid Henry de Jonge te Hoogeveen.

Tijdens het werkbezoek heeft VBM Robert de Jong samen met Henry de Jonge de dagelijkse werkzaamheden van de ondernemers binnen de bergingsbranche toegelicht en was er de gelegenheid voor beide heren om als opstapper mee te rijden naar een Incident Management Melding. VBM Politiek vertegenwoordiger Jan Vroege was aanwezig om bezoek te stroomlijnen.

Beide Kamerleden zijn onder de indruk van de vele facetten waarmee de ondernemer binnen de bergingsbranche te maken heeft.

Aandacht aan beide VVD Kamerleden is gevraagd voor de problematiek omtrent veilig werken langs de weg en project Berger Beveiligt Berger, CMV contract, Stand-by locaties, Kenteken vermelding Bergingsvoertuig, Optische en geluidsignalen, parkeren in steden van Bergingsvoertuigen, Milieuproblematiek Euro normering Bergingsvoertuigen.

VBM is gevraagd om bovenstaande punten verder uit te werken.

Constructief werkbezoek, dank aan beide VVD Kamerleden en Henry de Jong voor de gastvrije ontvangst.

Robert de Jong (Vereniging van Bergings- en Mobiliteitsspecialisten, Voorzitter)

Foto: Geheel links Dhr. D. Koerhuis (VVD), 2e van Bergingsspecialist Alfred, 3e van links Henry de Jonge, geheel rechts Dhr. M. Strolenberg (VVD)