Heden bereikte de VBM het bericht dat Gerjo en Karin Sprankenis, eigenaar van Auto en Takelbedrijf Sprankenis VOF te Leende, Eersel, Someren en Bakel, uit persoonlijke overwegingen hebben besloten te stoppen met hun takelonderneming.

Sprankenis is sinds jaar en dag een gerenommeerd speler binnen het takel- en bergingswerk in de regio Eindhoven en de Kempen, maar ook zeker daarbuiten. Vorig jaar verstevigde het bedrijf nog haar positie met de overname van de hulpverleningsactiviteiten van van Lierop te Bakel.

De bedrijfsactiviteiten in haar verzorgingsgebied alsmede het personeel en wagenpark zullen worden overgenomen door van Eijck Mobility B.V.

Al vanaf het prille begin van onze branchevereniging zijn Gerjo en Karin betrokken lid geweest. De VBM wenst hun in goede gezondheid het allerbeste voor de toekomst en bedankt hen ten zeerste voor hun actieve bijdrage aan onze branche.